cashless club

Onze club, volledig cashless


Vanaf 2020 is TC De Kievit een cashless club. Leden krijgen een oplaadbare betaalkaart. Bezoekers kunnen bij ons terecht met de bankkaart. 


Veilig & snel dus voor de bezoekers!Heb je een Kievit Clubkaart?


Ieder lid van de club ontvangt gratis één kaart. Om je kaart -en die van familieleden- te beheren, moet je de bijhorende Starnet Cashless app downloaden in de Play Store of App Store.  Als je een Bancontact app op je smartphone hebt, kan je die aan de app koppelen en heel eenvoudig je kaart opladen.


Je kaart registreren


Via de app kan je je kaart(en) registreren. Je vult de eerste maal je gegevens in en linkt daarmee het kaartnummer aan je gegevens. Daarbij kies je een alias die aan je account gekoppeld is. Dat betekent dat bijv. een papa 3 kaarten op zijn naam kan registreren maar aan elke kaart een ander alias kan geven: papa, zoon1, dochter1. Je kan dus ook de kaarten van je kinderen opladen met een bedrag. Het voordeel van de registratie is dat wanneer een kaart verloren gaat, je het bedrag dat gekoppeld is aan jouw account nooit kan verliezen.


Je kaart opladen


Om op te laden kies je in de app ‘TC De Kievit’  in het menu en selecteer je vervolgens 'Opladen' of Top-up'. Daarna selecteer je 'open bancontact app' om doorverwezen te worden naar de app van je bank. Je kan je kaart ook altijd opladen aan de terminal in onze kantine via Bancontact of klik hier:

Je kaart gebruiken


Heel eenvoudig: leg je kaart op de terminal, geef je bestelling door, check op het schermpje of die klopt en het verschuldigde bedrag gaat van je kaart. Je kan steeds je saldo checken, leg je kaart op de terminal en het saldo verschijnt op het scherm. Ook via de app kan je steeds je saldo consulteren. In het clubhuis kan je steeds meer inlichtingen krijgen.Je kaart verloren?


Als je je kaart kwijt bent, kan je in de kantine steeds een nieuwe kaart verkrijgen aan een tarief van 5 €.